fredag 22 januari 2016

Fredag

Ja igår mötte jag upp Emelie efter jobb. Sen blev de hem och fixa lunch som blev potatisgratäng, kotlett o karamelliserad lök. Sen somna typ Emelie o gubben i soffan. Jaz gick till Selma o fira henne, och jag drog till systemet o köpte ett par öl. Väl hemma igen var de hjälpa Jaz med läxorna. Sen blev de en lugn kväll i soffan.... MEN fick en glad nyhet och ära. Jag ska få bli fadder till Nellie.... Gud så glad jag e. Lillfisen ska verkligen få stå ut med knasiga mig precis som hennes syskon. 

Ja sen blev de kudden tidigt igår. Kände mig någorlunda utvilad idag, så de var skönt!
Dock var de börja morgonen med stress. För min huligan hade ju några läxor kvar att hinna ned innan hon skulle till skolan. Och de vill hon aldrig göra utan hjälp. Så under 30 min glödde pennan på henne.
Men hon hann klart med de och kom i tid till bussen. Sen va de bara för mig och Emelie att bege oss till jobb. Där blev de inte länge jag stanna förrens jag behövde handla till jobb. Sissi mötte upp mig på mat,så tog en snabb kaffe innan jag begav mig tillbaka.
Så nu skall jag bara låta sista tiden ticka på. Sen blir de köra Emelie till knutan, och jag ska hem och fixa klart Jaz väska till hon skall till sin papi i em. Sen blir de inom mamma o lämna mat o vitaminer  och hämta hennes tvätt. Sen blir de käk förhoppningsvis o sen tvätta mammas kläder 20-22.
Efter de misstänker jag att jag e slut o lär somna tidigt idag oxå. Men de återstår ju att se. Ha de gott. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar