tisdag 27 maj 2014

Tisdag

Ja idag blev man väckt med en puss 05.20...
Så blev upp o joina frukost bredvid hjärtat. Han skulle iväg o fixa ett ärende innan jobb så han drog redan 06.10. Sj hade jag satt min klocka på 06.15.. Så den gjorde sig påmind precis efter han åkt. Sen satt man här i sin ensamhet! Så de va bara att starta musiken o fortsätta slurpa kaffe. Väckte lillan som definitivt inte ville gå upp. Men efter alla om o men så kom hon upp i sista stund. Efter man lämnat henne så blev de hem o fixa med lite diverse saker. Flyttade bilen till denna parkeringen, tvättat en maskin o hängt upp den. Slängt sopor o plockat undan. Även gjort en liten möblering på balkong o i hallen. Har även planerat att bädda rent o diska. Men tar de om en stund. För tänker sitta ner nu nån minut o hämta andan. Men passade även på att blogga av mig. Så med de sagt önskar jag er en fin tisdag. 


måndag 26 maj 2014

Måndag em/kväll...

Ja eftermiddagen var seg på jobb o jag har fått fruktansvärt ont i ryggen. Vet ej vad jag gjort men kommer i jämna perioder. E sjukt trött idag o skulle Kunna somna rakt upp o ner. 
Blev man va nere på netto o handla en snabbis till middagen idag. På menyn blev de stuvade makaroner o ugnsstektnfslukorv med gojs på. Sen kom jag på att jag lovat hjärtat paj med rabarber, så slängde ihop en rabarber o hallonpaj med vaniljsås till efterrätt. Så nu ligger man här i soffan med matkoma. Även hunnit snacka en sväng med Mojjan ikväll. Tydligen strul med hennes kateter så hon trodde inte de skulle bli nån sömn. Men hoppas de löser sig. Nej nu kolla färdigt filmen på tv, sen blir de kudden för min del. Ha de gott! Puss o kram på er!


Måndag...

Ja då var de ny vecka med nya tag. Hade helst stannat kvar under täcket med hjärtat idag för de va fan va seg man var. Helt trött o orkeslös fast solen e på topp idag. Va upp o starta kaffet o duka fram frukosten , sen va de bara att dra upp huliganen. Precis efter hjärtat åkt till jobb fick jag sms från Nettan som undra om vi skulle ta en kaffe innan skola/jobb... Så efter man ringt ett ärende i morse blev de göra sig klar o åka till das backhaus för att möta upp Nettan. Där blev de en fika, sen begav vi oss mot hm o kullagatan.
Skulle haft en tunika som jag provat innan, men den va ju såklart slut i min strl. Men men... Bättre tur nästa gång kanske. 
Sen efter de var de raka vägen till jobb. O här e man än. Men jag ringt in hjälp imorn  o ev ons... För mår inte toppen. 
Så blir vila o ta de lugnt imorn. Så ha en fortsatt trevlig måndag på er! 

Puss o kram

Du...

Som en hjälpande hand o stöttepelare tog du din plats i hjärtat igen. Älskar dig!


söndag 25 maj 2014

Söndag...

Ja då vart söndagen här. Sovit gott och kände mig utvilad trots man la sig sent. Blev vakna upp bredvid hjärtat som verka trött ... Blev upp o starta kaffet, o frulle. 

Sen vart de fixa en mors dag present till Mojjan som Jaz fick med sig då jag hade andra ärende innan jobb.
Blev sen till team Sportia o hämta ut Jaz nummerlapp till kalvinknatet på tisdag.
Sen va de raka vägen till jobb. O där har man haft fullt upp. De e ju allt annat än chill där nu. Men de e skönt att vara sysselsatt. Sen på jobb fick jag meddelande av hjärtat som undra om vi skulle dra ut till hans syster efter jobb. Så det blev det. Käkade grillat med svärisarna o svägerskans familj. Både gott o mysigt. Det e väl just vid sådana tillfällen man själv önska man hade ett hus. Hjärtat hjälpte pappa sin att byta bromsklossar, o tösen min badade med Moa. Hugo o hans vänner skulle såklart bada efter o svärmor chilla med dottern sin. 
Sen efter grillat Blev de efterrätt med jordgubbar o grädde! 
Tiden sprang iväg och vi begav oss till maxi för att handla lite till frukosten imorn då de mesta tagit slut. 
Så med de säger jag natti o tack för den gångna veckan. Puss o kram på er!!



fredag 23 maj 2014

Fredag

Ja då var helgen här och solen skiner. Blev man lämna tösen till bussen i morse, och humöret på henne var på topp då  de skulle på utflykt hela dagen till pålsjö skog. Sen hann jag inte mer än hem innan Nina ringde o sa de var på g. Så blev springa ner till bageriet där vi skulle ses för att köpa bullar.
Sen blev de frulle o jag hann hänga upp tvätten från maskinen som jag starta på morgonen. Kvart i tio begav vi oss till stan. Blev leta upp en klänning till mig. Sprang även på tosse i stan. Sen blev de glass o vatten i denna värmen. Efter de begav vi oss mot en promenad till gröningen. Fullt med folk, och inte nog med de... Sprang på Jenny, Emelie o mina sötnosar nikki o deon..
Tänk va de små liven gör en glad. Tänk om man kunde bli rik på att vara morsa, då hade jag verkligen haft de arbetet.. Blev även en sväng till haket för att käka. Där jobba Elias, så fick extra tillbehör till maten, haha! Tackar man för :)
Efter de blev de upp på jobb o här e jag nu. Händer hela tiden en massa nytt på jobb så känner mig som en tornado i skallen. Mycket att hålla reda på. Annars fick man samtal av mina småbröder. De var o fira Mami, istället för mors dag på söndag. Så där va mat... Så blir väl att jag o hjärtat åker dit efter jobb. Ja vad som mer kommer hända ver jag ej. Men skriver nog en snabb liten update senare. Puss o kram 

torsdag 22 maj 2014

Kvällens måste...

Ja efter dagens pass på jobb var man lagom trött. Har tur som har hjärtat som hämtar en. Slippa åka de jäkla bussarna. Väl hemma var de börja på maten som blev pasta, kycklingfilé o carbonara sås. Sen slog de mig att de va både hockey på tv ikväll o Jaz ska på utflykt imorn. Så blev iväg en sväng till maxi för att handla sen även en snabbis till systemet för ett par öl till hockeyn. Väl hemma blev de fixa en snabb dessert som blev jordgubbar, glass o chokladsås. O nu under hockeyn håller jag även på mes omgång 2 av Jaz löss behandling ... Hoppas bara de jävlarna dör. Men hon har så tjockt hår. Så de tar sin tid att kamma igenom de. Sen även allt bytande  med sängkläder o annat. Men men.
Annars kommer Nina o Emilia en sväng imorn. Alltid lika mys o ha tjejerna här. Älskar att ha nära o kära runt mig. Sen vid 14 blir de jobb o på kvällen blir de chill för hjärtat ska hämta sin syster nångång på kvällen. Ja de e väl lite om kvällen o morgondagen. Ha de gott allihop.
Puss o kram


Soool

Haha känner mig på galet humör. Ensam hemma o musiken dunkar på ... O solen skiner... Såklart den ska göra de när jag ska jobba.

onsdag 21 maj 2014

Torsdag

Ja då var halva denna veckan gången. Tiden går sjukt snabbt. Snart juni oxå vilket betyder att lillan snart slutar skolan, skattecashen kommer, o att jag ska vara ledig ett par dagar ( midsommar) min tös ska även börja vara hos sin pappa varannan vecka i sommar... Kommer kännas tomt! Även om jag har en tös med humör o som vägrar lyssna så smälter man när man får små lappar där de står att man är den bästa o snällaste mamman man kan ha o att hon älskar en. Ja sen har grannen även kommit hem  en sväng, så blev flytta bilen från deras parkering som jag har koll på under tiden de e borta. Men lyckoruset som kommer när man får sitta bakom ratten e ju löjlig. Haha!! Måste verkligen fixa bilen så man kan få ut den på vägen igen. Och nåt jag verkligen vill o önskar e att fixa de manuella kortet. Får väl försöka ta mig till lillebror så man kan köra lite. Sen försökte hjärtat få tag på min bloggadress igår, haha, inte för han e den som brukar läsa sån här skit, men men...den personen har förvånat mig redan på många plan, o jag bara älskar de sakerna. Fasader e en sak men insidan en annan. Sen gällande måendet har de blivit bättre. Haft några dagar då orken o lusten varit skit men hjärtats famn har ju fått en att tänka o koppla bort  de delarna. Hade även en stund bland allt kaos på jobb igår då jag tänkte på om man ska söka annat arbete. Älskar de arbetet jag har, men ett mån-fre jobb hade varit perfekt. Även en annan lön hade varit toppen. Hade isåfall fått mer tid till familjen. Men men... Drömmar är till för att kämpa så med de önskar jag Er en  härlig torsdag. Puss o kram på er! 


Tisdag

Ja man va (ledig) igår. Börja med att man lämna tösen vid bussen sen hem o fixa. Sen en snabbisfika med Nettan i stan. Sen blev de till Jaz skola där de va al Maarif dagen. Kände mig ganska uttittad då jag var den ende som hade blont hår o som mer eller mindre inte hade slöja. Men men ...tur man hade Linda med sig. Vid lunch var de på fotbollsplanen o grilla så blev man joina en snabbis, sen blev de bort o hämta mina sötnosar på Wienergatan. Sen begav vi oss mot väla där jag skulle köpa en sak till Jaz från min mamma, men va såklart slutsålt o skulle komma in idag igen. Så får ut där en sväng efter jobb idag. Men då man ändå va där ute så passade vi på att fixa annat som behövdes. Så Jaz fick ett par ballerinaskor o jag själv ett set underkläder då allt e sjukt stort o sitter fucked up. Sen hade jag lyxen att hjärtat hämta upp mig där, så blev hem o lämna allt. Sen vart de bara att hämta upp Mami o Jaz då jag lovat hjälpa Mami med handlingen. Klockan ticka iväg så Mami bjöd på Burger king, som jag är tacksam över för då spara jag tid o slapp ställa mig vid spisen sent. Runt halv nio va man hemma, så blev packa upp de man sj handla, sen dusch o soffan en stund innan kudden ropa på en. Ha de fint på er alla. Puss o kram

måndag 19 maj 2014

Köpa liv....

Ja som rubriken lyder skulle de vara bud på att köpa ett liv, haha. En klonad zezze som delar mina sysslor.
Känner att mitt hem e som ett bombnedslag. Önskar bara att jag haft lite mer ledig tid. Behöver verkligen sortera ut massa här o få ordning. Det e nästan pinsamt o säga att jag ff inte har fått ordning här sen jag flytta in förra året. Sen vad som hänt annars e att man haft fullt upp med allt möjligt. Tvättat inhandlat med Mami. Sen vanliga sysslor o jobb här hemma. Var på en snabbisfika med Nettan igår, mys! Long time no see. Sen var man på tattomässan i lördags. Träffade lillebror o Sara en sväng. Sen under söndagen blev de en sväng med hjärtat till svärisarna som bjöd på rabarberpaj o kaffe, gott 👍. Ja sen idag är de al Maarif dagen på min tös skola så skall ner där en sväng o kolla. Sen ska man iväg o fixa ett ärende till Mami o hem o fixa dagens käk. Har dock inte bestämt mig va de blir, men känns som de lutar åt kycklinggryta o ris. Så med de säger jag -ha en din tisdag på er. Puss o kram

onsdag 14 maj 2014

Give me a break

Ja tiden den springer iväg. Både glada o mindre glada nyheter har man fått. Var i Ängelholm igår för att träffa läkaren.. Men de tog ju fasiken så mycket längre tid än vad jag trodde. Sen ville de operera mig som imorn, men sa att de e för kort varsel. Så nu har jag tid den 5 aug. 
Så blir att operera bort gallblåsan och stenarna.
E trött som bare den oxå, vill bara hem o slänga mig i soffan med gubben o dottern under vars en arm. Men man har sin plikt på jobb. O behöver varenda krona. Igår hade jag även äran att få ha min lille kille en stund. Han får en att sakna en bebis/ liten extra mycket. Men hoppas få äran att bli mamma på nytt innan man blir för gammal. Nej nu ska jag fortsätta här. Men ha de fint. Puss o kram på er. 

lördag 10 maj 2014

En vecka

Ja nu e de en vecka sen man skrev. Sjukt stressig vecka. Hänger inte med sj bara. Men man kämpar o försöker göra de bästa av de hela. Har börjat träffa mitt ex ... Som tur kan han få ner en i varv med jämna mellanrum då han vet hur man fungerar. Annars har man haft folk här större delar av veckan. Fått veta en rolig nyhet, som jag får vänta att dela med mig av. Ja vad mer skall man skriva? Hmm.
Kommer säkert bli en glugg till nästa inlägg då denna kommande vecka oxå kommer bli sjukt stressig. Ska med Jaz till tandläkare, jag ska ta blodprover, sen ska jag även till sjukan i Ängelholm, jobba extra för johan m.m. 
Ha de fint allihop, puzz o kram





söndag 4 maj 2014

Helgen

Ja i helgen har man haft fullt upp o inte varit hemma. Men kul har de varit o jag har invigt smaklökarna från grillat för första gången i år. O gott var de. Idag blir de kaffe med Nettan innan jobb o sen bär de av för att avverka mina timmar o sen handla o hem för att fixa de sista för kvällen. Men med tanke på att de e ny vecka så önskar jag er alla en toppenvecka. Puss o kram

torsdag 1 maj 2014

Fredag

Ja idag har jag tagit beslutet att avsluta min relation med Astrit för jag klara inte av vår åldersskillnad. Trodde jag skulle hantera de för han va verkligen en guld kille som jag brukar säga. Snäll, fin, omtänksam med mera o underbar familj. Men hoppas vi ska kunna fortsätta vara vänner.