fredag 23 maj 2014

Fredag

Ja då var helgen här och solen skiner. Blev man lämna tösen till bussen i morse, och humöret på henne var på topp då  de skulle på utflykt hela dagen till pålsjö skog. Sen hann jag inte mer än hem innan Nina ringde o sa de var på g. Så blev springa ner till bageriet där vi skulle ses för att köpa bullar.
Sen blev de frulle o jag hann hänga upp tvätten från maskinen som jag starta på morgonen. Kvart i tio begav vi oss till stan. Blev leta upp en klänning till mig. Sprang även på tosse i stan. Sen blev de glass o vatten i denna värmen. Efter de begav vi oss mot en promenad till gröningen. Fullt med folk, och inte nog med de... Sprang på Jenny, Emelie o mina sötnosar nikki o deon..
Tänk va de små liven gör en glad. Tänk om man kunde bli rik på att vara morsa, då hade jag verkligen haft de arbetet.. Blev även en sväng till haket för att käka. Där jobba Elias, så fick extra tillbehör till maten, haha! Tackar man för :)
Efter de blev de upp på jobb o här e jag nu. Händer hela tiden en massa nytt på jobb så känner mig som en tornado i skallen. Mycket att hålla reda på. Annars fick man samtal av mina småbröder. De var o fira Mami, istället för mors dag på söndag. Så där va mat... Så blir väl att jag o hjärtat åker dit efter jobb. Ja vad som mer kommer hända ver jag ej. Men skriver nog en snabb liten update senare. Puss o kram 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar