onsdag 29 oktober 2014

Busfabriken

Ja då var de onsdag o min sista lediga dag med tösen. Är på busfabriken med härliga vänner. Skall försöka koppla av men de som känner mig vet hur bra de brukar fungera. Imorn är de dax att återgå till jobb vilket är på både gott o ont. I helgen blir de utgång med bio o mat o fira Binis 30års dag. Men ska bli kul o komma ut. 

tisdag 14 oktober 2014

Igen!

Har sån deppdag igen. Alla får glada nyheter eller gör roligt medans jag känner  att de drabbar ju knappast mig.  Istället för vila har de blivit man bakat istället där hemma. Visst har de uppskattats. Sen har jag sen igår försökt peppa Jaz att minska på mat o sockerintaget. Visst har de börjat gå ner men lååååångt ifrån vad som är målet. Men tänker inte ge oss. Jag joinar hennes måltider o får passa på att synda när hon ej ser.  Men återstår att se om lillhjärtat har viljan o orken att härda ut.  Tycker hon är duktig som försöker varfall. Nu åter till mina sysslor. Puss o kram 

fredag 3 oktober 2014

3 okt

Ja nu är de mesta flyttat. Visning av gubbens lgh om 1,5v... Allt går framåt o allt känns super. Annars har de varit fullt upp på jobb. Jobbat heltid denna månaden. O för Jaz går de framåt i skolan. O de 2 håriga där hemma håller full rulle. Så jodå, familjen lever. Sen grattis till svägerskan Annika som fyller år idag. Trodde dock de skulle bli kalas när jag äntligen va ledig, men nej! Så de ska ha kalas nästa helg o då jobbar jag... Så ingen dejt med släkten denna gången heller. Synd att man alltid ska missa. Men men. Ikväll blir de åka till Sara o Lippi o fixa ifyllning av gadden på foten. Sen blir de väl lugnt till imorn. Imorn blir de fixa ett ärende, sen kolla en bil till gubben eventuellt o ska även försöka fixa naglarna på ett par tjejer. Så med detta skrevit avslutar jag här o önskar er en trevlig helg. Puss o kram på er!