söndag 29 mars 2015

Dagarna springer iväg!

Ja dagarna o tiden springer iväg. Igår stötte jag på ett par vänner o deras son, o känns inte alls som de va längesen han kom till världen. Alltid lika glad den Gofisen. Men redan över året. Kom då o tänka på min huligan. Nästa gång blir hon tio!! O jag som drömde om att få en stor familj tidigt. Visst är jag inte dödsdömd på den fronten än men känner väl paniken... 
Sen på tal om annat ville jag till elmia detta året, men det kan jag glömma då ekonomin e noll denna månad. Var snäll o förlita mig på en viss person som skulle betala tillbaka en summa, men de va ju bara dumt. Inte sett de pengarna på snart ett halvår. Men men. Nu e de bara att fokusera på mitt mående som inte varit de bästa sista tiden. Nog om detta... Dax att Nanna kudden o ladda energin till imorn, då jobb o ett kalas skall firas. Sweet dreams alla :)



fredag 20 mars 2015

Ingen ork

Zezze är i botten igen därav inget bloggande... Så därför blir de massa bilder som får tala sitt. 











tisdag 3 mars 2015

Inte på topp

Ja då har en ny vecka börjat ticka på. Blev en snabbis till väla igår, så Jaz fick handlat lite. Var även en sväng inom mat o handla lite grytbitar till dagens käk.
Sen blev de sängen tidigt igår då jag inte mått toppen sista tiden. Så idag när jag kom till jobb blev de ringa o boka tid till läkaren. Så imorn skall jag prata med henne. Hoppas på att få tid till en Mr inom de närmsta 2-3 månaderna. Hoppas bara inte det e som sist... Men en dag i taget. Jag kämpar på! De som intw dödar de härdar sägs de.
Puss o kram på er

söndag 1 mars 2015

Söndag

Ja då har man jobbat helgen igen. Varit sjukt seg. Kan vara för min feministveckan e kommen. Blev inte gjort så mycket igår. Men var tvungen att köra ut en runda. Jaz o Selma tyckte bara de var mysigt. Dock inte gubben som tyckte de blåste för mycket. Var en runda ut till Laröd/ Hittarp, sen ner om hamnen en sväng. Avsluta vår runda med milkshake o sen hem. Väl hemma var de natta tösen o sen själv sova. Sen efter jobbpasset idag blev de handla o sen hem o fortsätta sysslorna. Tvättat 18-22. Även unnat mig några berlocker till från Thomas sabo. Som gubben sa- du skall alltid ha så jäkla dyra hobbys. Haha! Ja va fan, så som jag sliter så skall jag väl kunna unna mig nåt. Fast tror alla tjejer gillar smycken o blommor. Nej nu får de bli kudden här. Så sov gott o sweet dreams.