måndag 8 juni 2015

Mycket runt om

Märker att min fritid o lediga tid blir mindre o mindre. Hade tankarna pö att stänga bloggen men låter den ligga i dvala, så skriver jag när jag får tillfälle. Ny soffa är beställd o dyker upp nästa tisdag. Sen skall skattecash komma denna vecka. Vilket kommer underlätta en del. Jaz slutar skolan onsdag, sen e de sommarlov för henne! Sen blir de Ullared på lördag med Binis, micke o sissi. Sen i helgen var man hos småbröderna, o Nettan o Robban. Så helgen va guld värd med lite sällskap. Nu fortsätta på jobb. Ha de super. Puss o kram 



onsdag 15 april 2015

Spontant men hoppas....

Ja nu har jag anmält mig till spring... Ett program som skall sändas i höst. 
Känns lite som amazing race, jakten på röda rubinen o de programmen.
Skulle vara sjukt roligt om man kom med... Once in a lifetime! 
Känns lite som nu eller aldrig. Men återstår att se hur de blir....
Så finns de fler som e intresserade så gå in och anmäl.
Have fun! Puss o kram på er 

lördag 11 april 2015

Shit....

PJa nu var de massa upptagen tid igen. Sorry att det e bloggen som får mindre prio då. Händer så sjukt mycket runt om. Inget mer mellan tosse o Ahmed. Binis o micke skall flytta in till stan då deras lill* växer i magen, Nettan skall i sin tur flytta hem till sin Robban. Ja o sissi jagar kärleken. O jag står här som ett frågetecken o beskådar de hela, o undrar vart de hela ska sluta. Har hjärtat att vädra av mig ibland med. Mamma fyller år på måndag så imorn blir de fira henne. Ja då jag inte orkar skriva nåt långt inlägg  blir de åter att bilderna får tala sitt. Puss o kram på er! 





söndag 29 mars 2015

Dagarna springer iväg!

Ja dagarna o tiden springer iväg. Igår stötte jag på ett par vänner o deras son, o känns inte alls som de va längesen han kom till världen. Alltid lika glad den Gofisen. Men redan över året. Kom då o tänka på min huligan. Nästa gång blir hon tio!! O jag som drömde om att få en stor familj tidigt. Visst är jag inte dödsdömd på den fronten än men känner väl paniken... 
Sen på tal om annat ville jag till elmia detta året, men det kan jag glömma då ekonomin e noll denna månad. Var snäll o förlita mig på en viss person som skulle betala tillbaka en summa, men de va ju bara dumt. Inte sett de pengarna på snart ett halvår. Men men. Nu e de bara att fokusera på mitt mående som inte varit de bästa sista tiden. Nog om detta... Dax att Nanna kudden o ladda energin till imorn, då jobb o ett kalas skall firas. Sweet dreams alla :)



fredag 20 mars 2015

Ingen ork

Zezze är i botten igen därav inget bloggande... Så därför blir de massa bilder som får tala sitt. 











tisdag 3 mars 2015

Inte på topp

Ja då har en ny vecka börjat ticka på. Blev en snabbis till väla igår, så Jaz fick handlat lite. Var även en sväng inom mat o handla lite grytbitar till dagens käk.
Sen blev de sängen tidigt igår då jag inte mått toppen sista tiden. Så idag när jag kom till jobb blev de ringa o boka tid till läkaren. Så imorn skall jag prata med henne. Hoppas på att få tid till en Mr inom de närmsta 2-3 månaderna. Hoppas bara inte det e som sist... Men en dag i taget. Jag kämpar på! De som intw dödar de härdar sägs de.
Puss o kram på er

söndag 1 mars 2015

Söndag

Ja då har man jobbat helgen igen. Varit sjukt seg. Kan vara för min feministveckan e kommen. Blev inte gjort så mycket igår. Men var tvungen att köra ut en runda. Jaz o Selma tyckte bara de var mysigt. Dock inte gubben som tyckte de blåste för mycket. Var en runda ut till Laröd/ Hittarp, sen ner om hamnen en sväng. Avsluta vår runda med milkshake o sen hem. Väl hemma var de natta tösen o sen själv sova. Sen efter jobbpasset idag blev de handla o sen hem o fortsätta sysslorna. Tvättat 18-22. Även unnat mig några berlocker till från Thomas sabo. Som gubben sa- du skall alltid ha så jäkla dyra hobbys. Haha! Ja va fan, så som jag sliter så skall jag väl kunna unna mig nåt. Fast tror alla tjejer gillar smycken o blommor. Nej nu får de bli kudden här. Så sov gott o sweet dreams. 



fredag 27 februari 2015

Tors-fre

Ja då vart de helg igen... Tiden springer iväg. Igår efter jobb kom sissi o William förbi en sväng. Blev en snabbfika o invänta min huligan o gubbe. Därefter bestämde vi att åka ut till bårslöv pizzeria o käka. Blev pizza för gubbens del o jag o Jaz dela en kycklingrulle. Jisses så mätt man va därefter. Sen när man va hemma igen var de disk o plocka undan som stod på schemat. Redan vid 22 va man helt färdig, så blev kudden för min del. Sen idag hade min tös lite otur. Gick upp för att fixa mitt kaffe o sen in till min tös för att säga god morgon. Sa att Hon skulle inte vara lika seg idag då jag inte tänkte köra henne till skolan. Men tog 10 min sen skrek hon från rummet. Denna gången med panik i rösten. Tänkte först de va för att lura dit mig som vanligt, men hörde att hon sen bröt ut i tårar. Då blev de fart på mig. Sprang dit o ser hon ligga o skrika i sängen. Rör inte en fena. Frågar vad som är fel. Då får hon fram mellan tårarna att de knaka till i nacken o nu kunde hon inte röra huvudet. Var de nackspärr eller annat? Lindade in henne i en varm halsduk sen upp o få på henne kläder. Efter en stund börja hon röra på huvudet lite men de gjorde ont. - tack o lov bekräftade det de hela med att de mest troligen var nackspärr. Så efter mitt kaffe var nere var de dax att köra tösen till mamma o jag ut på ärende. Var på Dalhem o fixade ett ärende mellan Nettan  o Binis. Sen var de dax att pyssla om sig hos Kalthoum på salong divino. Världens goaste ... Så efter bryn o färgformning blev de till jobb. O här e jag än. E på tal om att jag eventuellt skall en snabb runda till Lyxxa o unna mig nåt sabo smycke med sissi o William när jag slutat, men får se hur de blir. Vet varfall att jag ska inom Apoteket o ha en salva till Jaz , annars har jag en känsla av att min natt kan  bli lång. Skall även försöka tvätta bilen o tanka upp den ikväll då det inte blir nån övernattning för Nina o Emilia ikväll. Sen skall gubben köra systern sin nångång i natt då hon skulle ut med kollegorna.... Så där en kort update på mitt flängda liv, haha... Ha de super o ha en sjukt Nice helg. Puss o kram 


torsdag 26 februari 2015

Skärpning...

Ja sorry för glappet i bloggen. Men ska bli skärpning på den fronten. 
För att inte göra detta inlägg för långt så skall jag försöka sammanfatta sen sist. På fredagskvällen blev de åka på bio i Ängelholm. Tittade på 50 shades Of grey...en film som man nåde njöt av o blev piss off på. Haha....
Efter bion blev de hem o mysa med gubben.
Sen på lördagen var de en sväng till Ikea o handla. Stack även ut en runda till sissi o William. 
Efter en stund hos de var de dax att bege sig hem. Men blev sjukt paff när jag öppna dörren. Hade blåst upp ordentligt o hunnit snöa en hel del. Så blev skrapa rutan o köra hem till gubben. Hade sjukt ont i magen så blev slänga sig framför film när man kom hem. Men efter filmen var slut var de ut på en runda. Så blev en tur ut på 21:an upp till Hässleholm, sen vek vi av där mot röke o Örkelljunga. 
När vi väl va där skrev jag med lillebror som bad oss komma inom o säga hej. De hela sluta med att jag sålde min Volvo till dennis. Men hade inte papper med mig så fick ett ärende dit dagen efter. Så efter att ha kommit hem blev de kudden. 
Söndagen bestod sen av att lämna jeans till Jaz o sen köra till eket o lämna papper på bilen. Men såklart brorsan inte va hemma o huset såg ut som ett bombnedslag, så offra en timme till att städa o plocka undan. Sen blev de även en tur till öa innan man styrde kosan hem till stan igen. 
På eftermiddagen blev de sola en sväng o en tur till väla för hitta jeans, men de blev utan resultat därifrån. Eftersom de sen va söndag så var tvätt inbokat 18-22. O då jag hade haft fullt upp under dagen var jag inte alls sugen på att laga mat, så åkte med gubben o köpte Thai. Fick även besök av pinglan sissi på kvällen , dock verka hon ej så kry, så blev en kort visit. Sen vet jag inte va som flög i mig, men halv tolv på natten blev ommöblering på toa o en hylla/byrå åkte ut.

Efter de rycket blev de kudden.
Måndag o ny vecka var kommen så var bara att följa rutinerna o åka till jobb.
Efter jobb var de hämta upp tösen som vart hemma från pappa helgen. Hann inte vara hemma speciellt länge då hon ville ha bikini till simningen, så blev en snabbis till väla. De sluta med att hon fick bikini o jag hitta jeans. 
Var även inom Willys en snabbis på vägen hem.
Sen tisdagen bestod av att fixa naglarna kl 9, därefter blev de åka o handla badmössa till Jaz. Sen blev de fika med Nettan, Joel o sissi på das backhaus i stan. Sen snabbt upp på filborna o lämna badmössan till Jaz. Sen blev de kaffe hos Nettan Joel o vovvarna i väntan på att klockan skulle bli 15.

Kvart i tre styrde man kosan till jaz skola där de var utvecklingssamtal. O efter de var klart var man en mamma med ett leende på läpparna. Bara positiv feedback o Jaz har verkligen lagt all dålig attityd o beteende bakom sig. Så härligt att höra. Var även en sväng nerom alfo o Willys efter mötet. Senare på kvällen var de även dax för en ny solrunda. Både Jaz o Selma var med denna gång, o de gör jag nog inte om. Blev bara massa spring när jag låg i solariumet. 
Sen onsdag bestod av jobb o snabbfika med sissi på fika.
Wow säger jag bara... Blir dit o handla baguetter o annat någon annan gång. Stora fina baguetter o sallader med mera till bra priser. Sånt tycker man om. Var även en sväng till Ikea med familjen när jag slutat jobba gubben kommit hem. Så nu är vi förberedda till fredagens nattgäster Nina o emilia. :)
Blev även hämta medicin o lämna tvätt till Mami o hjälpa henne med lite sysslor.
När man sen kom hem så höll gubben på att dammsuga. Sicken härlig känsla att få hjälp med en sån sak. Så efter de blev de fika o sova kudden.
Sen idag var de upp o ja följa de vardagliga rutinerna. Men när de var dax att bege sig fick man skrapa rutorna. Riktigt kallt i morse. 
Men strålande fint väder nu, så tar morgonen med en nypa salt. 
Hann även med en snabbfika med Nettan, Joel o vovvarna i morse. Hon hade varit duktig o lagat scones så blev de till kaffet. Gott :) !!

Sen nu e man på jobb. Va som händer idag o va de blir för käk har jag inte en susning om. Men får bli som de blir.
Ha de gott allihop o ta hand om er! Puss o kram