måndag 24 november 2014

Blää början på nov

Idag har jag en riktig Depp dag. Ork o lust e noll. Samtidigt som alla måsten där hemma ekar i huvudet. Känner att jag verkligen skulle behöva komma ut o träffa vännerna/ familj. Vara ledig från jobb o kunna koppla av. Tur jag har hjärtat som kan få en på andra tankar ibland. Att pendla mellan jobb o hemmet o typ aldrig komma ut sätter sig på psyket... Jag e van att flänga runt, o att inte ha den möjligheten får mig galen. Känns som fängelse. Men men... Bara att vara tyst o kämpa på. The life goes on! Snart har hjärtat haft sin nya bil i en vecka o den e ju bara så jävla skön att åka i. Nästan så man kan bo i den. 😝👍. Nej nu blir de fortsätta här på jobb. Carpe diem! 


Helgen!

Ja då vart helgen över. Har jobbat så har inte gjort nåt speciellt. Fast kan ju berätta att vi var på Råå julmarknad igår. Trodde inte mitt stora hjärta skulle följa med för han hatar allt med jul, men de gjorde han. Så jävla stolt att han stod ut ❤️. Jag som älskar jul o gemenskapen haha. Jaz fick ta fiskedammar o jag o hjärtat satsa lite på ål lotter men dock utan vinst. Så efter julparaden blev de hem o värma oss i soffan med en kopp kaffe o lite kakor. Sen idag hade man ju bara kunnat sova vidare. Kallt o regnit ute. Så de hela sluta med att jag var dyngsur när jag kom till jobb. Så nu e strumpor o skor på elementet varfall, så hoppas jag de e torrt till hemfärden. Annars står de tvättning ikväll till Mami på schemat. Sen blir de kanske ta en pw ikväll om vädret har uppehåll. Ja de var en kort update. Ha de gott. Puss o kram




torsdag 13 november 2014

Torsdag


Ja då e man åter på jobb. Varit hemma ett par dagar då jag inte mått bra. Knappt sovit i natt. Gick över en mil igår. Delvis med Nettan.Härligt. Fick till o med Jaz att gå lite mer än 3 km. Så skall se om hon har lust att joina mig varje kväll. Gör nog henne bara gott. Annars kommer sissi förbi idag för att få hjälp med sin klänning. O till mat blir de rester från gårdagen. Ja de var en kort liten uppdatering. Ha de gott alla finisar. 
 


söndag 9 november 2014

Tankar...

Ja de händer en del runt om. Mitt liv de tickar på med jobb o familj som vanligt, men många runt om har de kämpigt. Önskar man kunde vifta med trollspöet ibland. Men oavsett så vill jag att mina vänner skall veta att jag finns för er även om jag inte hör av mig el syns. ❤️ Sen är de ju fars dag idag. Gör mig ont att jag inte har min egen i livet, han va alltid även en stöttepelare o kom med sina förslag o lösningar på saker. Visst kom vi i luven på varandra en massa gånger men de va för att båda var lika envisa. Jaz pappa finns men hör aldrig av sig på vardagarna. Hon är där varannan helg men säger att det e tråkigt o att han inte är hemma så ofta när hon e där. E de för mycket begärt att umgås med sin dotter 4 dagar på en månad?? Visst har Jaz en styvpappa men det är inte de tighta bandet som jag önskar. Är ledsen för att Jaz inte har en vuxen manlig förebild som hon kan förlita sig på. Hon skulle behöva någon som hittar på saker med henne som någon aktivitet eller sysselsättning. Någon som får henne att känna sig värdefull. Usch nu blev detta jobbigt att skriva. Men att höra sin dotter säga att hon är ivägen gör så ont i mig. Men vad man än gör blir de fel. Men hoppas de blir de bättre. Nu fortsätta jobba. Puss o kram på er ! 

tisdag 4 november 2014

En ledig tisdag

Denna dagen har de blivit gjort en del saker. Nettan kom på kaffe, vi var i stan en runda o käka, sen en tur till Lidl så jag kunde handla en form till min bakning. Den blev de stan i kaffe innan jag var tvungen att dra hem o lämna sakerna. Inväntade 10 min sen kom min tös från skolan, sen var dr bara att åka iväg igen. Tillbaka till Jaz skola där det var utvecklingssamtal ... Bara positivt att höra för en gång skull vilket gjorde mamma hjärtat glatt. Gick sen till Willys där hjärtat hämta upp oss. Lagade mat o fixa här hemma o nu nåt program innan sängen kallar. Känner mig helt trött o sliten ... Men nu e de länge tills man e ledig igen... Låter kanske dumt men känner mig utbränd. Vill bara ha en krona över nångång så man kan komma bort. Om de så bara hade varit för en natt. Men den punkten drömmer jag vidare på. Natti o puss o kram