onsdag 6 juli 2016

Tisdag/ onsdag

Ja igår tisdag var de jobb. Efter jobb var de raka vägen till IH för att möta upp lägerbussen. Men fast jag var i tid så va bussen redan på plats o barnen stod o dansa. Kul o se deras fina gemenskap. Jaz visa sina nya vänner o sa sen hejdå. Därefter blev de gå till bussen o bege sig hem. Väl hemma berätta Jaz att hon även träffat river från sitt gamla dagis. Han hade blivit jätteglad av att Jaz kom ihåg han men han SJ hade inte kommit ihåg henne. De visa sig att han oxå blivit mobbad på de dagiset o flyttat utanför Hbg. Blir ledsen o höra att barn mobbar andra barn. Man ska få lov o vara hur man vill utan att andra ska behöva se ner på en. Sen hemma blev de packa upp hennes väska o tvätta. Sen blev de såklart (lek) med Selma. Sen idag onsdag vakna jag av att jag tyckte de smattra lite väl mycke på mitt sovrumsfönster. Då jag sover med fönstret öppet blev de jag flög upp, o till synen av att mina kläder jag har precis innanför e dyngsura...haha så typiskt. Stängde fönstret o hängde upp kläderna. Sen somna jag om en timme till innan klockan ringde. Sen när alarmet ringde blev de upp. Vad mer gick fel denna morgon? Jo de lukta piss i hallen...börja söka med näsan o hittar att någon av kattjävlarna har kissat i min väska!! Gah...så blev tömma den på de som va torrt o resten kastat. Det e i sådana stunder man önska att katterna va nån annanstans. Men men...så med den tidsåtgången blev de inget kaffe denna morgon för min del. Blev att svälja vitaminerna, säga hejdå till Jaz o låna hennes regnjacka då de pisseregna ute. Hann även med kaffedejt med babe o wifey. O såklart min sessa fick lite zezzepussar. Så nu blir de jobba klart o sen hem o hämta tvätt hos mamma. Sen 18-20 ska jag fixa de till henne. Sen får jag se vad som händer ...ha det fint! Puss o kram på er!


måndag 4 juli 2016

Bilder

Ja vad e roligare än att titta tillbaka ibland... Så tänkte jag ska lägga in lite gamla bilder/ minnen..

Måndag o ny vecka...

Ja då vart de måndag o ny vecka. De e sjukt va tiden springer iväg. Men som jag sagt innan, så e de först när man får barn som man lägger märke till att tiden rusar iväg. Tösen e redan 10,5 år och hade väl i min dröm sett att jag hade haft en o kanske 2 barn till vid denna tiden. Men men, man får låta tiden ha sin gång. Igår efter jobb blev de hem, sen blev de en tur till Väla för att införskaffa en sak jag velat ha ett bra tag nu. Efter de vart de hem igen o jag däcka på soffan så trött jag va. Gubben va snäll o diska o fixa käk. Sen satt vi där o glodde på tv, o inte fasiken blev vi nåt tröttare heller. Vid midnatt satt vi båda o titta på varandra o sa typ samtidigt att vi var tvungna att sova men att vi inte va trötta för fem öre någon av oss. Men vid halv ett så blev de uppsöka kudden. Där låg man o vred o vände sig, medans min andra halva somna på 2 röda. Fattar inte att han kan somna så snabbt. Ibland undrar man om han ens hinner landa i sängen innan han sover. Glömde ju skriva att min tös ringde från lägret. Hon berätta att hon hade jättekul o att hon fått en del nya vänner. De hade ätit ris, kyckling o currysås till middag idag. Sen ville hon säga god natt och att jag ska ringa som idag måndag. Så de får jag ju göra ikväll. Ja sen e de bara en vecka kvar för min gubbe, sen har han semester den gottegrisen. Längtar oxå efter min. Känner de behövs. Ja de får väl räcka för dagen. Ha de fint ....puss o kram

söndag 3 juli 2016

Lördag / Söndag

Ja då vart snart denna helg över. Känns fortfarande konstigt att jag inte ska hämta min tös.. Igår va de jobb till 16, sen kom Binis till jobb o mötte upp mig. Därefter blev de bussen hem. Trodde de skulle va något gjort i hemmet, men inte! Så jag med min panik ställde mig för att diska undan lite. Sen fick katterna mat o jag fick rätta till Jaz sängkläder efter att Emelie sovit där. Efter de blev de en tur till torparedagarna i Åstorp o sen en runda till jonstorps marknad. Jag va ute efter ett par linnebyxor o några fina jordgubbar, men hade inte turen att komma hem med nåt av de. Efter de rundorna blev de prova på regnbågens pizzeria o resturang.. Sjukt god pizza. Så lär bli att vi prövar den fler gånger. Sen fick vi åka hem då gubben va tvungen att skita. Jag o Binis körde nostalgitripp med musik på tv´n. När han sen va klar blev de lämna Binis o sen lämna tidrapporter från jobbet på kil. Sen blev de hem i soffan för gubben, o för min del blev de att gå hem till mamma med lite pizza o sitta hos henne en stund o hjälpa henne med sin iPad. Dock förstod hon inte riktigt Siri, så fick stänga av de. Dock vet jag inte om de andra problemet blev löst, men de lär jag få höra sen isåfall. När allt de va klart kände jag att klockan sprang iväg, så blev natta mamma o sen hem.

 Väl hemma blev de ett par öl o sen kudden. Vaknar 02,30 när gubben går in o lägger sig. Vaknar o känner mig skittrött, men tar inte lång stund förrens de va tvärtom...pigg o rastlös. Börja plocka in disken från igår som torkat, sen blev de mata katterna o sen bege sig till jobb. O här e man nu... Åskat o regnat har de oxå gjort för en stund sen. Blev man hoppa till när första knallen kom, för va inte de minsta beredd på att de skulle åska såpass. Men nu e luften rensad hoppas jag, så nu får gärna vädret hålla sig fint igen. Idag efter jobb finns de inte mycke planerat, men ska försöka hitta en tvättid i stora stugan, då Mami behöver ha tvättat, o jag behöver ha undan lite. Ska även försöka bädda rent oxå, för känns som de kan behövas. Annars blir de nog lugnt. Ha de fint. Puss o kram på er.

lördag 2 juli 2016

Ensam...

Ja då var ytterligare några dagar gångna...Redan Juli månad. I tisdags var de min lediga dag, så det blev sovmorgon, sen blev de stan o thaibuffe med Jaz o Emelie. Därefter var de lek för Jaz med Mona o Rula. På eftermiddag begav jag mig o lämna bilen på verkstad, o på kvällen var de min egentid i billesholm för att fixa fransarna. Lagom sleten somna man tidigt i tisdags. Sen i onsdags vakna man trött som fan...kändes som en ångvält kört över en. 

Men va bara att bege sig till jobb och göra sin plikt. Sen fick även min kära mamma komma hem till sin lgh i onsdags. Så min eftermiddag spenderades hos mamma med diverse sysslor o en handling. Sen torsdagen blev de dra upp Jaz, för hon skulle tillbringa lite tid med pappa m familj, så henne lämna man av innan jobb. Sen torsdag efter jobb var de göra klart Jaz väska inför fredagens avfärd mot läger. Så igår morse hade man en tös som vakna förväntansfull. La ner de sista o sen begav vi oss mot IH. Väl på plats var de checka av sig i listan o invänta deras buss. Glad o exalterad vinka jaz av mig, sen var de raka vägen till jobb som gällde. Efter jobb begav jag mig sen för att hämta min bil. Kommer in o ser att min bil är inte alls klar. Han tittar på mig med stora ögon o frågar vad klockan e. Han ber om ursäkt att klockan sprungit iväg o att han inte hunnit ringa. Lungt sa jag o gick hem. Väl hemma somna jag på soffan. Trött som bara den.... Vakna vid halv sju o känner av att de kanske e dax att äta. Gubben vakna samtidigt o fråga direkt vad jag planerat för käk. Sa att inget va planerat. Då orken va noll hos båda så blev de thai från nam jai thai (mums). Därefter kunde jag inte hålla mig, så blev jag ringde lägergården. Jaz berätta att hon hade packat upp o de hade spelat med frisbee o sen hade de fått mat. Så hon hade ätit spagetti o köttfärssås som hon tyckte var jättegott. Sen berätta hon att hon redan fått en del nya vänner och att hon hade jättekul. o det värmde mitt mammahjärta att höra. Så idag ska jag försöka låta bli att ringa. Men man e väl alltid lite nojjig för nya saker o sen delvis för att lämna bort henne till helt främmande människor. Men e ensamt utan henne....saknar min tokstolle. Idag e de jobb o sen planerat att ev hinna med en runda till torparedagarna i Åstorp el en runda till Jonstorps marknad. Men de återstå att se, hänger ju lite på vädret oxå som kanske inte e de bästa just nu. Så med de skrivit får ni ha de gott. Puss o kram på er!