söndag 22 maj 2016

Stå ut...

Ja måendet är inte de bästa. Trodde aldrig jag sj skulle säga dessa orden, men jag skulle verkligen behöva en paus från jobb o bara vila. Idag åker sissi till Polen o ska vara borta en vecka typ, sen börjar allvaret med jobb o rutiner för henne igen. Annars tar man en dag i taget. Har varit på hälsosamtal i veckan, men gick bara bra. Sen i veckan som kommer är de dax för Jaz att springa kalvinknatet knatet. Sen på torsdag ska de vara möte på jobb. Så lite saker står på agendan. Då jag är väldigt dålig på att uppdatera så låter jag bilderna tala för sig själva. Ha de fint. Puss o kram


söndag 8 maj 2016

Varmt o skönt

Ja tiden springer iväg o man hinner inte med riktigt själv. Har varit ute en hel del då vädret har gett tillfälle för det. Senast igår var de raka vägen från jobb till vikingstrand o grilla. Därefter blev Willys för att handla till mamma. Sprang även på tosse o caper när vi skulle ut därifrån. Efter det lämna  vi mat, dricka o medicin till mamma , sen styrde vi kosan till kullaberg o Josefinelust med Jaz pappa o hans familj. Väl där ute besökte vi grottor och fika. Sen vid halv tio begav vi oss hem för att Nanna kudden. 
Annars har de varit jobb för min del. Har dock paus imorn då jag ska till Malmö med gubben. Sen e de jobb som vanligt igen. Även varit i Örkelljunga i helgen o kollat ö-a dagarna. Även varit hos Lippi, Sara o ellie ett par rundor. Även träffat lillebror andre. Så visst har man hunnit med en hel del sista veckan. Låter lite bilder få tala sitt. Ha de fint.

söndag 1 maj 2016

Måndag

Ny vecka e här, o tiden springer iväg.
Massor har hänt. Stridsyxan med lillebror o hans familj är begraven. Mamma har hamnat på sjukan och är fortfarande kvar där. Varit på kalas i helgen o firat casper o Nellie. Sen har jag o babe fått kallelse till Malmö nästa vecka, så då ska vi kolla så allt står rätt till. O blir budet rätt på gubbens bil så har han en annan i sin ägo denna vecka. Ja det e väl lite kort o gott om vad som hänt/ händer. Puss o kram på er!