fredag 15 januari 2016

Fredag fortsättning....

Ja efter mina naglar idag så blev de en runda till ödåkra. Hälsade på Nettan, Robban o Nellie. 

Robban bjöd på sin egna kombo av semla, den va skitgod men fan så mäktig. Så jag som hade tänkt synda o handla chili cheese på väg till jobb kunde ta o Feteglömma de. 

Kändes som magen skulle explodera ett tag. Fick även myst med bebis en runda innan vi begav oss till rusta.
Efter de var de raka väg till jobb. Timmarna gick snabbt o hade en tös som ringde med jämna mellan rum o meddela mig allt hon gjorde. Efter jobb blev de inom Ica o fixa potatis till dagens käk som blev potatis, sås, grönsaker o kött. Sen fick jag veta att mamma kommer stanna på sjukan, så jag tog beslutet att hämta hem den lilla kattungen hit sålänge. 

De vet hon dock inte om, men lär märka de den dag hon kommer hem. De roligaste under kvällen måste ha varit när den lilla markera att hon behövde på toa, o jag höll precis på att göra vid den. Så de hela sluta med en olycka i Jaz knä på filten. Lukta hallon!! (NOT) haha, men Jaz min gjorde min kväll. O hon som vill ha alla djur i världen typ. Sa att man får ju klara av att hantera olyckor då oxå om man ska ha djur. Men de va inte lika roligt. Annars har de gått bra mellan katterna ikväll. E bara min bitch som tror hon bestämmer. Men de har hon nog snart blivit varse om att det inte e.
Har precis tagit mig en captain Morgan med Cola, så ska sluka den o sen sova tänkte jag. Jobb som väntar hela helgen o mån- fre i nästa vecka.... 
Även min o gubbens födelsedag nästa vecka. Jisses, årens springer snabbt iväg. Men men... Ha de fint o sov gott. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar