torsdag 7 januari 2016

2016

Ja då var de nytt år o det blev ett stort hopp i bloggen, men nu känner jag att mina tankar o ord kommer hamna mer på bloggen igen. Kan väl säga att denna jul som var blev skit, lillebror o familj har svårt att hantera sanningen o gör en brasa av en pinne. 

Men de har själva startat den, men deras förlust. De har inte fattat innebörden av vissa ord som familj o fadder. Men men... Sen va de nyår... Den va lugn. Va bara hemma då det var min jobbdag både afton o dag. 

Jaz va hos sin pappa vilket inte va roligt enligt henne. Sen har de varit jobb sen dess. Är idag inne på jobbdag 9/10. Det känns kan jag säga. Man e seg. Men jag tänker kämpa på. Sen på tal om annat. De har blivit sjukt kallt ute... Dock inga drivor med snö men -5, -7 är de graderna de legat på de sista dagarna. Men ljusare tider o snart säkert varmare grader oxå..
Har jag satt upp några löften för detta år?? -Nopp!! Men däremot mål el saker jag vill/önskar...men de tar jag i ett annat inlägg. Sen märker jag hur många av de som blev av till 2017. Ha de gott... Puss o kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar