torsdag 14 januari 2016

Fredag...

Ja jag får väl börja från igår... Under handlingen på jobb träffa jag min pingla, Muppen o lillsessan. Alltid lika roligt.

 Sen under eftermiddagen förändrades allt. Börja med att hemvården ringde vid halv tre och fråga om jag visste var min mamma var. Men då jag bara visste Hon hade ett läkarbesök inbokat nånstans så fick jag börja ringa runt, för snart skulle min tös komma hem till mamma. Vårdcentralen fixk fram att hon blivit körd till akut medicon på lasarettet. Så när jag sen ringde sit va det en snäsig kvinna som svara i telefonen. Fick bekräftat att mamma var kvar men fick inte veta vad som felades eller hur hon mådde. Insåg så att jag snabbt behövde lösa situationen med Jaz. Fick tag på hennes lärare i sista stund som sa till Jaz att hon skulle kolla om vår granne var hemma eller om hon kunde gå till sin kompis tills jg kom hem. Fick sen tag på Selmas mamma som sa de va okej att Jaz var där under tiden. (Tack o lov)
Nu skulle jag bara försöka få in någon till mamma eller info, då jag sj inte kunde lämna jobbet för att vi vänta en handläggare. Till sist svara lillebror att han va på väg! (En lättnad)
Så lagom till jag slutat och kommit hem ringer han så jag kunde prata med mamma själv. Hon berätta att några värden va höga så blev akut till lasarettet där hon fick dropp o penicillin rakt i blodet. Beslut kom även sen bakefter om inläggning då hon även hade feber o var matt.
Mamma bad om lite saker, så jag fick bege mig efter jag lagat mat. Så hämtade lite saker o mata Snövit.

 Gosh så kelen o busig hon e. Sen var de till sjukhuset och lämna sakerna o hålla henne sällskap en stund. 
Efter sjukan var de hem o försöka koppla av. Var sjukt trött så la mig tidigt, men kunde jag somna?? Nej verkligen inte!! Låg och vred mig ett bra tag, ömmande rygg, ingen ro i kroppen, men nångång i natt somna jag... Men de kändes verkligen när man slog upp sina ögon denna morgon. Trött o frusen... Men bara bita sig i läppen o göra de bästa av dagen. 
Var heller inte de lättaste att få upp tösen.  Men hon hann till bussen i tid. Dock har jag en lite ångest då hon ska få klara sig sj ett par timmar idag. Men hon e händig o duktigt, så de kommer säkert gå galant. 
Nu blir de en dusch här varfall. Sen skall mina klor fixas vid 9,30. Efter de får jag se va man kan göra, för börjar ju inte jobb förrens 13.
Fick precis oxå ett samtal från crendo killen som va här o kolla min spis i tisdags. Så jag/vi ska få en helt ny!! Love it... Så om ca 1,5 vecka skulle den va på plats. Ha de gott allesammans. Puss o kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar