onsdag 17 februari 2016

Underbar natt

Haha ja den rubriken får ni snart svar på...
Men börjar med att berätta från måndags kväll.
Stack iväg o sola en runda, sen
Tänkte jag skulle vara duktig o få igång Jaz på joggingtur , men haha! 
Fick på henne kläder och ut. Selma joina oxå. Väl nere vid gång/cykelbanan mot Ramlösa förklara jag att vi börjar gå raskt tempo med små steg, sen springer vi 2 lyktstolpar fram sen promenerar vi raskt igen.... Sagt o gjort för mig o Selma. Men när vi va 1km bort såg man bara en svart prick bakåt. Så jag o Selma småjogga hela vägen tillbaka till Jaz. Men att få igång henne var lönlöst. Så blev hem igen. Väl hemma var de inte mycke ner som hände. Blev kudden såfort tandvärken lagt sig lite. 
Sen igår vakna man sjukt seg o irriterad då man fått gå upp 4ggr pga av tandvärken. Försökte göra de bästa av dagen. De som blev guld värt denna morgon va Nettan o Muppen. Kaffe där o titta lite på dockan som sov gott under tiden jag va där. Väl efter jobbet blev de en snabbis till väla med Emelie för Hon skulle ha lite saker. Men snabbt o gjort så va vi hemma en halv timme senare. Fixade käk, diska, plocka undan, masserade Emelie m.m. Så var seg när kvällen var kommen. Tandvärken gjorde sig påmind. Då kläcker Emelie ur sig att hon hade en tablett smärtstillande kvar, fråga om jag ville ha den. -ja tack! Så tog den med 2 panodil. O Gud vilket himmelrike... Smärtan försvann o jag fick  sova som en prinsessa i natt. Är över en vecka sen jag fick sova så gott.
Men snacka om att vakna upp som en ny människa. Diska undan, på med musik, packade Jaz gympapåse, väckte Jaz, drack kaffe, tvätta håret, plockade undan o en hel del annat... Ja full rulle i morse o full av energi.
Sen hann jag o Emelie till mat för att ta en frulle där. Sen har de varit jobb sen dess. Efter jobb blir de köra Emelie till knutan då hon ska hem. Sen får jag se om Binis  o ev micke joinar idag. Blir fixa nåt käk oxå. Sen mer än så vet jag inte....
Ha de fint sålänge! 


1 kommentar:

  1. Prova corsodyl gel. Borsta tänderna med det eller stryk på tanden som strular. Brukar hjälpa mig

    SvaraRadera