fredag 5 februari 2016

Fredag

Ja om jag börjar från i onsdags em o uppdaterar. Blev ju inte riktigt somjag  planerat den em/kvällen.
Middagen blev som jag planerat och mitt under tiden som vi äter ser jag min mobil blinka till en del ggr. 
Med tanke på att de började störa mig så gick jag för att kolla vad de var som va så viktigt. Då läser jag, olycka snälla kom...
What!! Så fick läsa allt....
Så hade sissi kört o smällt med bilen. Hon skrev även vart hon stod, så slängde i mig de sista av maten, och begav mig dit  med Emelie. Kommer fram o ser hela vänster front/ spoiler skadad. 

Frågade lite vad som hänt och om någon var inblandad. Men de var de inte, tack o lov o sissi mådde bra.
Kollade över bilen, o lappa ihop de som gick. Sen åkte sissi hem o vi på vårt håll.
Sen torsdagen vakna jag med huvudvärk, mindre kul...men iväg till jobb. 
Dagen ticka på, hann med fika. Efter jobb var de hämta Jaz, sen hem o fixa käk till gubben. Sen begav jag o Emelie oss till Tina för att fixa mina naglar. Behövde korta ner de en bit. Efter de blev de inom Willys för att handla bröd o sen hem. Väl hemma kom jag på att jag glömt lämna de jag handlat innan på dagen till mamma. Så blev att ringa henne o berätta att jag kom med de idag. Sen blev de en lugn kväll hemma. Somnade även i lagom tid för att orka upp idag. Så med ett tjutande larm steg man upp i morse. Ingen huvudvärk o kände mig utvilad. Blev att försöka få liv o Jaz o Emelie men var ju inte de lättaste. Jaz e så seg på morgonen så att en pensionär hade varit snabbare. Hehe!! Men efter hon kommit iväg till skolbussen så var de göra sig själv klar och packa mammas saker. Körde o lämna de innan jobb.  Så mamma blev nöjd. Sen var de jobb för mig o Emelie. Väl på jobb var de handling. Hann även inom ödåkra o lämna en sak. Så lite ärende avklarade. I en blir de lämna Emelie på knutan, sen hem o hämta Jaz för att lämna henne till papi.
Efter de blir de handla present till Moa, sen hem o byta om, och sen på kalas i billesholm kl 18. Så tror tiden kommer springa iväg. Imorn blir de handla o förbereda inför söndagens kalas. Så kapp, e jag inte tillgänglig med uppdatering här vet ni varför. Puss o kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar