lördag 27 februari 2016

27 feb lördag

Ja japp där försvann en massa dagar igen. Tänker faktiskt skylla på min jäkla tandvärk. Den har tagit all min sömn o energi, o nej den e inte fixad. Har ringt runt en massa men utan de resultat jag e ute efter. Så får spara ihop till en undersökning. För måste få hjälp med de. Men fasar för den dagen då jag har tandläkar skräck. Men nu undrar ni säker, vad har hänt sen sist då?
Ja Zezze har haft några dagar ledigt. Så har varit på en mysig tjejkväll med Jenny, Nettan o Kim. Men erkänner att de slog på, så va lullig när jag åkte därifrån. Haha! Men fy fan va kul de va. Sen så har Nellie sovit över. Selma har sovit över. Varit på Karlslundsbadet i Landskrona. Fikat med sissi några ggr. Datum för mitt fadderbarns dop har blivit spikat, så ledighet där e fixad. Tagit tag i studiebiten, så ska på möte nu den 9:e. Sen ska vi även på möte i Malmö angående vår ivf i slutet av Mars. Så nu äntligen har de börjat hända saker. Skönt att äntligen se lite framsteg. Semesterlapparna har även inkommit till jobb, så ska ha möte nästa vecka angående semestern i sommar. Kommer dock inte hoppa in en massa extra. Blir nog bara Johans förmiddagspass jag kommer ta extra. För även om jag har fullspäckat schema redan så behöver jag inte föra mig helt otillgänglig. Har även fått hem mina lappar om buzzsakerna, så ska försöka inhandla de o pröva på de.  Hoppas de e något som faller i smaken.
Igår va gubben iväg med kollegor på Viking o käka o drack, så jag o tösen passa på att mysa en runda på stan. Blev mezo då Jaz tjatat om de länge. Gott var de, även sissi o William dök upp. Så tog kaffe o fika här hemma bakefter. Ja de e väl lite kort o gott vad som hänt. Nästa helg e ullaredstuga bokad med svägerskan  o Moa ... Så hoppas kunna shoppa nåt då. Sen imorn blir de bio med min tös. Så ha de gott sålänge o låt bilderna tala för sig. Puss 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar