måndag 8 februari 2016

Måndag...

Ja då vart de en ny vecka med nya tag som gäller. 
Hur va då helgen? - jodå, fullt upp!
I fredags efter Jaz var lämnad till sin pappa var de hem o byta om, sen blev de iväg för mig o gubben till leklust för att handla paket till Moa.
När vi väl va klara där så va de raka vägen till billesholm för att fira tösens 8års dag. 
Go mat o dricka o härligt sällskap. 
Efter kalaset blev de hem o lägga sig o tid.
Lördagen bestod av sov morgon vilket va längesen man hade. Upp o började kolla över vad som behövdes till söndagens kalas. Halv 12 mötte jag upp Ulla o Åke. Så fick lokalen redan då. Sen va de hem och iväg för att handla. Var på cash, citygross, väla, Lidl, Ikea, Willys m.fl.
Ja runt överallt va vi.... Men fick tag på de vi skulle. Var även en runda inom solariumet när stoffe hjälpte sin mamma o pappa med deras mobil. Sen va de hem o förbereda salladerna o dagens käk. Var även ner i lokalen när jag va färdig med salladerna för att duka o göra klart de mesta. Under dagens lopp hade Jaz skrevit o frågat hur många gånger som helst om hon kunde få komma hem, men då man haft fullt upp va de inte möjligt. Men kl 21 blev de vi hämta tösen o drog på road trip. Älskar sådana... Blev en tur upp till Laholm, Våxtorp, ö-a o sen motorvägen hem.
Väl hemma var de raka vägen i säng.
Dock vakna jag i sämre skick än jag önska. Migrän o illamående. Så blev piller på morgonen innan jag begav mig iväg för att hämta Binis. Som tur va va hon min stöttepelare i allt under dagen. Men blev ett härligt kalas med Goa vänner o familj även om de blev lite trångt o lokalen. Så tack alla som kom, ni e guld värda. Ja sen bestod kvällen av att städa lokal o överlämna den. Körde även hem Binis. Gick även bort till Mami med tonfisksallad o hjälpte henne en runda. Sen var jag helt slut o somna i soffan  efter 21 nångång.
Idag vakna jag utan nåt i anfallsväg så det e skönt. Skall strax bege mig o hämta Emelie på knutan, sen e de jobb för oss.
Ha en fin måndag på er! Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar