tisdag 27 september 2016

Tisdag

Stoppa tiden. Kaos i skallen. Nu tycker jag allt springer iväg och känns som det e mycket som händer på kort tid. 
Var mörkt o trist att vakna idag. Men upp kom vi och iväg till skola o jobb. Idag Fick jag börja tidigare då jag fick åka ifrån jobbet en runda för en röntgen tid. Men innan dess var de strul med bokning, konferans resa, personal på jobb o massa annat. Men de löste sig och allt blev rätt till sist. Röntgen gick oxå bra tror jag. Svar om ca en vecka, så hoppas innerligt att skiten inte växt. Har den det så e de på tal om att sätta in cellgifter i förebyggande syfte. Men såg hur det bröt ner min pappa, och det är verkligen inget jag vill gå igenom om det absolut inte är nödvändigt. 
Efter jobb var de hem och göra pannkakor. Efter de blev de till netto o handla till mamma, sen till henne o betala hennes räkningar. Har även försökt få uträttat ett annat ärende angående en överraskning till mamma. Så hoppas de går i lås. Men ska få veta imorn mest troligen. Sen i all hast var de ringa hem o be dottern gå ner på parkeringen då de var dax att köra henne till scouterna. Så där e min tös nu. Jag själv har landat med rumpan i soffan för en kort stund men ska snart bege mig till stan igen o hämta tösen. 1,5 timme går fort. Dagarna  tickar oxå iväg till min o nettans tripp med oslobåten . Ska bli skönt o släppa allt för en helg. Men sömnen e alltid upp o ner på den båten, haha!
Hoppas innerligt att det inte blir sjögång som de blev sist. För då trodde jag fan att båten skulle ge upp så mycket som de gunga. Nu blir de fortsätta här, men ha de fint allesammans.

Puss o kram

1 kommentar:

  1. Ska bli riktigt skönt o komma iväg lite. Med bästa sällskapet dessutom! <3

    SvaraRadera