söndag 11 september 2016

Lördag / Söndag...

Ja dagen sprang iväg igår.. Efter jobb blev de hem. Gubben va hemma men tösen va på grannområdet och kolla panetoz. Började på maten som jag o gubben käka. Sen kunde jag inte cykla till lillebror då tösen snott med sig nyckeln till cykelförrådet. Så började förbereda min promenad. Men precis då kom Jazmine hem. Så hon fick äta och jag tog nyckeln o kunde hämta min cykel för att sen cykla bort till lillebror. 

Väl där e de bara han o lilltösen hemma, för svägerskan va ute med sin faster o ett par andra o partajja. Fick hjälp med cykeln och sen blev de följa de till lekplatsen. Precis när vi vart på väg ut så fick jag meddelande från min älskling som fråga om vi skulle dra en runda till Hässleholm på avslutning av Streetrace. Då jag hellre kom ut än satt hemma denna fina kväll blev de full fart hem. Där va de bara byta väska och sen bege sig. När vi kommer till Hässleholm så e där inte en ända bil kvar på den parkeringen som de vart sagt att de skulle vara. Men hade reagerat på att det var många bilar som körde åt ett håll, så vi chansa och åkte efter. Tur va kanske de, för tror inte vi hittat ut dit annars. Men kom varfall rätt. Sjukt mycke bilar o folk o underbart väder, så vad mer kan man begära. Stod och följde racen ett bra tag, tills Jaz börja klaga på att hon hade ont i benen av att stå så länge. Märkte även att de börja avta, så vi valde att styra kosan hemmåt igen. I höjd med Tyringe kommer jag på att de var ett bra tag sen man va inom morbror Rolands grav, så jag fick kollat till den en snabbis även om de va mörkt ute. Hemma var de ta smärtstillande för hade sjukt ont i magen. Sen blev de tv en timme innan jag valde att somna. Kors i taket så vakna jag innan klockan ringde idag oxå...Så gick upp o starta en kopp kaffe o klädde på mig. Under tiden jag sitter där med mitt kaffe så hör jag luren plinga. Då var de först mamma som vart vaken o tacka för jag tittat till hennes brors grav, sen plinga luren igen. Då vart de Jaz styvmamma som berätta att Jaz rum kunde ha åkt med i en brand i natt. En hoverboard hade tagit eld under laddningen hos grannen. Och det var såklart rummet bredvid Jaz de hände. Så hon berätta att de hade fått in en fläkt som skulle driva ut den rök som fanns. 

Sen uppmärksammade jag även en artikel i kvällstidningarna....o kände direkt att detta kändes bekant. Kollar då under den tjejens Fb och inser att det e dom det handlar om. När jag läste de från tjejens Fb så var min första tanke, plötslig spädbarnsdöd....men vad e de som gjort att de e misstänkta för mord. De gjorde hjärt o lugn räddning till ambulans kom, de bad för hennes liv o nu sitter de anhållna...Men ska bli intressant o se om de kommer stå nåt mer om de om de i tidningarna. Denna morgon har jag även hunnit träffa Nettan med familj, även Sissi m familj...så kaffe har jag nog fasiken fått nog för idag. E varfall på jobb och när man e klar här blir de ut en runda med cykeln o Jaz. Skall bli kul o se hur långt hon orkar idag. Tänkte jag också ska testa runkeeper om jag kommer ihåg att starta den. Men återstår att se. Så till nästa inlägg får ni ha de fint. Puss o kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar