torsdag 16 juni 2016

Resten av veckan...

Ja jag tog ju aldrig upp resterande vecka i förra inlägget, så gör de nu. Fredagen blev jag hemma från jobb, då kroppen inte var i topp precis. Ska man säga tur i oturen så kunde jag va med min tös på skolavslutningen. Så efter den va klar så blev de säga hejdå till henne då de var pappas helg. Därefter blev jag käka o sen åkte hem till Lippi o ellie. Sara hade åkt sweden rock med sin faster, mamma o styvpappa. 
Sötnosen satt där i pappas famn o smålog när man kom...tror hon börjar känna igen en. Efter en stund så släppte de o vi kunde leka. Ballongen var väldigt populär... Efter besöket så blev de vila en snabbis för min del då jag var trött o hade ont. Sen lördagen blev de en tripp. Handla lite pölse o fläskesvålar till Mami, o vi köpte annat gott. 

Sen blev de även jag unna mig själv en leksak? Alltså en iPad. Sen vart vi även en runda o hämta hem Jaz o en runda till billesholm o lämna lite dricka.
 Vad blev mer gjort ...hm..just de, vi vart på tipspromenad, o Mami åkte in på sjukan igen. Dock ser de inte ut som hon kommer hem igen....utan nu blir de antagligen så att hon får komma in på ett boende. I tisdags var jag på stan med min tös. Köpte även en ny dyna på Ikea till min stol. Efter de blev de thai buffé med Jaz. Vilket hon älska, så nu tjatar hon om när vi kan göra de nästa gång. Sen tisdag kväll var jag på smakupplevelse med Nettan. 

Där bjöds de på bubbel, grönskaspuck? Med lufttorkad skinka, ost o olivolja? Sen var de kallrökt lax med rösti, ramslökstopping o sallad. O till sist blev de chokladtryffel med kaksmulor och blåbärssås. Onsdag o torsdag har de varit jobb. Var en runda hos Mami igår o förrgår så hon fått komma ut o blossa sina cancerpinnar. Skall även få besked idag angående mammas boende, så kan uppdatera senare hur de gått på den fronten. Tills dess får ni ha de fint...puss o kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar