onsdag 15 juni 2016

Inte min tur precis...

Ja sen sist jag skrev så skulle jag in på sjukan för kontroll.... Kan ju berätta att på torsdagen åkte jag in till gyn för kontroll. Det visade sig att jag hade rätt. Fosterhinnan hade inte kommit ut, så jag blev inlagd för operation / skrapning. Det va ju inte riktigt de jag hade planerat, så blev att ringa chefen o meddela att jag blev inlagd, samt fick passa på att lägga på biljett till bilen. När jag åter kommer upp så möter sjuksköterskan mig o visar mig till mitt rum. Får sen ett fint armband, nål i armen och en fin vit rock. Då den var väldigt genomskinlig så blev de gömma sig under täcket i sängen, haha!

 Timmarna gick o jag var svinhungrig då jag missat frukosten, så var fastande till deras glädje. Sissi kom upp o höll mig sällskap en runda innan hon begav sig hem till rymda Milton. Tur hon höll mig sällskap för de gjorde man slapp tänka på de man skulle gå igenom.

 Runt halv ett kände jag mig trött o illamående så blev jag fick larma. De säger då att de precis pratat om dropp eftersom min operationstid var oviss. Så 45min senare kommer de in o sätter dropp. Bara 15min senare känner jag hur illamåendet släpper. Tur de...men sen börja blåsan. Kändes som jag sprang på toa hela tiden. Vid 15.00 var de en sån stund ..hörde nån utanför toa. De var sköterskan som skulle be mig gå på toa, för nu var de min tur att opereras. Blev nerkörd till op salen o 16,35 vet jag att jag kolla på klockan...då var jag på uppvaket. Trött o mör. Kände även hur jag var öm i halsen. Sköterskan såg jag hade vaknat till o fråga hur jag mådde och om jag ville ha lite dricka. -Jatack, var ju helt torr i halsen efter op. Sen var de precis som saften satte fart på mig, för nu var jag kissnödig igen, haha...så de körde bort hela sängen till toa. De va först när jag skulle av sängen som jag kände att jag var inte riktigt stabil i kroppen än. När jag var tillbaka på min plats fråga hon om jag ville vila lite till, men kände då att de inte var lönt. Så sköterskan tillkalla de som skulle komma o köra upp mig på rummet. 17, 10 var jag tillbaka på mitt rum och där satt min gubbe o vänta... För hans del blev de springa ner o fylla på biljetten, då den varit slut i lite mer än en timme. Som tur va slapp man böter. Bad han sen köra hem o kolla Jaz. Efter han åkt fick man käk som blev mos, ärtor o prinskorvar...ingen ljuvlig måltid, men hälften fick man ner. Vid 19 fick jag klartecken att bege mig hem. Så det var min torsdag förra veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar