söndag 27 mars 2016

Slut i rutan...

Ja jisses va slut man e. Pollenallergi som gör att man nyser titt som tätt o gör en trött. Ögon som e svullna o kliar. Sen hormonsprutorna blir jag trött o illamående av. Så jo, Zezze känner sig inte människa just nu. Igår fick jag myst med Nellie en runda. Fick även veta jag missat en den på den fronten.. Men vi e starka o klarar oss fint!
På väg tillbaka till jobb höll jag köra på en hund. Som de sluta med att jag tog hand om o meddela polisen. Så den lilla tjejen fick va med la familia hela dagen o blev lämnad på kvällen efter att polisen ringt.
Jaz blev jätteledsen, men hon släppte de efter att Selma kom upp o spela lite data med henne. La mig även tidigt då klockan skulle skruvas fram o jag va trött, men tji fick jag när jag vakna. Huvudvärk, ont i kropp o illamående. Kändes som kroppen hade varit ute hela natten o knappt fått sömn. Så dagens kalas lär jag nog inte orka med. Men har kört hem med Janssons till mamma o en landgång... Så hon fått lite påskmat.  Glömde berätta att igår va vi i bruces o gömde påskägg. Så jag o sissi titta glatt på när William, Jaz o stoffe sprang runt där. Men de hitta sina ägg så de var huvudsaken. Senare på kvällen va även jag Jaz o gubben iväg o testa pizzeria på Ramlösa, men va ingen höjdare. Men men..
Ha de fint allesammans. Puss o kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar