torsdag 10 mars 2016

Bättre ...

Ja idag mår jag bättre så nu kör jag på en uppdatering om helgen o fram till idag.  
Kan börja med att i fredags sluta jag vid 15, sen var de hem o göra klart tösens väska som skulle med till sin pappa. När de va klart begav vi oss o lämningen gick bra denna gång. 
När jag var hemma igen så hade jag ingen ork att ställa mig vid spisen, så sa till gubben när han kom hem att middagen var hans ansvar idag. Så det blev iväg o lämna en laddare till Jaz som hon glömt hemma. Sen åkte vi inom systemet för jag skulle ha med mig en flaska vin till Ullared. Stod o vela länge om jag skulle pröva nåt nytt, men körde på mitt säkra kort black tower. När vi sen var på väg hem sa hjärtat att vi kunde köpa med oss pizza hem så slapp vi tänka på disk, haha! - sant! Så inom Mostorps pizzeria blev de. Resten av den kvällen blev lugn. Stack även ut en snabbis till sissi i bårslöv.

 Lördag morgon var man seg men förväntansfull. Hjärtat körde mig till hans syster i billesholm. Så kl 8 begav vi oss till Ullared. När vi kom upp var de fullt på parkeringen så där va gott om folk. 
När vi väl shoppat första rundan var vi klar runt 14. Så valde att köra bort o kolla om vår stuga var ledig o klar lite innan. Efter ett par samtal fick vi bekräftat att den va ledig o klar, så körde bort o lasta av sakerna o gjorde oss hemmastadda. Efter att ha kollat igenom de man köpt så tog jag o Wenke varsitt glas vin. Sen begav vi oss för att handla en liten runda till o äta en bit mat. Åter i stugan blev de dusch o sen på med mjukiskläder. Sen var de mellomys resten av kvällen.

 Sen söndagen vakna jag innan klockan ringde. 06,50 närmare sagt. O kunde inte  somna om heller. Så började så smått göra vid frukosten. 07,20 vakna Moa o höll mig sällskap. Sen 07,30 vakna Wenke så då blev de frukost. I samma veva fick jag veta att Linda, Musse, Jaz o Adam nästan va uppe, så de kom förbi då Ullared öppna 8 denna dag. Så där satt vi o tog en kopp kaffe. Lite över 8 begav de sig o vi packade ihop oss o städa av stugan. Men vi kom inte långt bakefter. Så 8,30 var även vi på plats o Jaz fick gå med mig för att välja ut lite saker hon ville ha. Vid lunch var vi klara o Jaz fick gå med pappa sin den sista tiden. 

Väl hemma i billesholm hämta hjärtat mig. Svängde inom bårslöv till Ida för att lämna några kassar som jag handlat åt henne.sen var de hem o packa av. Då klockan tickat iväg kände jag mig hungrig så sa till gubben att jag bjöd på Thai mat, så vi styrde kosan till nam jai Thai för att äta. Så sjukt gott. 

När vi sen satt o åt skriver Linda att de e hemma så Jaz var redo för att hämtas. Så när vi var klara körde vi o hämta upp tösen. Sen va de en lugn kväll hemma o sissi o William kom förbi en runda.
På måndagen när jag var på jobb fick jag samtal om att mamma va på väg in med ambulans. Hon va tydligen helt borta o hade massa kramper i benen. Så jag smet ifrån en runda o åkte in. Som sagt, hon va inte alls kry. De ville skicka hem henne, men de vägrade jag.. Tur de för sänkan blev högre under kvällen.

 Sen tisdagen kände jag mig inte alls kry. Ont i hals, förkyld o mest troligen feber. Jaz var även hemma denna dag. Åkte även till sjukan o koppla in tele till mamma. Hon var betydligt piggare idag.

Sen onsdagen var jag hemma o vabba med Jaz, men även jag var dålig... Men försökte göra de jag kunde här hemma. Kladdkaka, köttgryta, städat, diskat.

Sen igår skicka jag Jaz till skolan. O jag fick  jobba då ingen kunde hoppa in.  Fick även samtal om att mamma fick komma hem. Stoffe åkte hem från jobb då han blivit dålig. Och Emelie åkte hem till Hörby då hon också blivit krasslig.  Så rena sjukdagen igår. På kvällen åkte jag till Ikea för att köpa mörkläggningsgardiner o sen till väla för att ta en latte med Nettan. 

Så de va skönt att komma ifrån sjukstugan en runda. Ja och idag är jag i bättre skick. Skall snart bege mig till Audi med sissi o diskutera bil som ev hon ska köpa/beställa. Sen blir de möte på jobb kl 12. Sen får jag se vad eftermiddagen har att erbjuda. Ha de fint. Puss o kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar