lördag 20 december 2014

Lör 20dec

Ja då vart de helg igen. Tiden springer iväg. Igår blev de lämna tösen till bussen, Sen hem o duscha o åka iväg till stan för kaffe med Nettan. 
 
Det är just sådana stunder som sätter guldkant på ens vardag. Komma ut, koppla av o träffa folk.
Man e så fast i sin lilla bubbla hemmet o jobbet så man uppskattar allt som är utanför just de sakerna. Efter kaffet blev de upp till alfo där de hade billig nötfärs .så handlade hem 3kg innan jag åkte hem o lämna de. Men där va de ingen lång väntan förrens de blev dax att bege sig till jobb. På väg till jobb mötte jag även mina små hjärtan Emelie o deon som va på väg till stan..o på tal om annat, helt underbart väder för december.

Timmarna gick snabbt på jobb o väl hemma var de värma rester från dagen innan till måltid. Efter de blev de handling lite varstans. Sen hann man landa ned rumpan i soffan en liten stund innan de blev kudden. 


Sen natten har man sovit som en kråka. Men men bara att göra de bästa av dagen. Vaknade tyvärr av ett tråkigt meddelande. En gammal vän förlora sin kamp i cancern. En som jag vet kämpa för rosa bandet mfl då han själv hade familjemedlemmar som drabbats av cancer, och idag somna han själv in av de. #fuckcancer. Vila i frid fredrik burle. För övrigt var de snabbfrukost i morse innan jobb.



Sjukt trötta hela högen, haha. Dottern vakna ändå av sig själv idag, så alltid nåt positivt. Idag står inte så mycket på schemat. Jag jobbar, gubben är med i kortegen med lastbilar o chaufförer, o lillan e med mormor hos min storebror m familj på julmiddag. Efter jobb blir de ett besök till lillebror o Sara för att gratta han i efterskott, sen ikväll blir de pizza o tv kväll i soffan.  O har jag orken o hinner blir de även julklappsinslagning. Ha de gott allesammans. Puss o kram o trevlig helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar