torsdag 17 april 2014

Torsdag eftermiddag kväll.

Ja de va fullt upp på jobb i morse och efter de var jag på stan o fixa lite ärenden. Sen var de raka vägen hem till Jaz Emelie o deon. Sötnötterna hade städat o diskat när jag va på jobb. Jaz drog ut direkt nästan till Selma o jag o Emelie va hemma. Vid halv två drog Emelie o deon hem o jag gick o handla till mamma. O ja de blev storhandling. Haha! Fy fan va tungt. Men men, nu vet jag att hon har saker hemma så hon klarar sig.
Efter de var de hem o vila o sen handla till sig sj.
Då det e nåt jag reagerat på idag så har de varit lite jobbigt med näsa ögon o trött.
Medicinen jag köpte gjorde de bara värre enligt mig.
Då Jaz skulle till papi idag sa jag hon fick välja vad vi skulle äta idag, så blev McDonalds. Så halv sex typ åkte vi till stan o handla på Systembolaget sen promenerade vi hand i hand till McDonalds på knutan. 
Där blev de käk sen iväg med bussen till drottninghög. Men fy som de hade hunnit blåsa upp. Så när jag väl skulle hem igen blev de vänta på söder i regn o blåst o höll på att frysa ihjäl. Så när man var hemkommen här blev de raka vägen i duschen. Så nu ligger man nerkröpen i soffan med täcket på sig o två tussar i näsan som den rinner just nu. Blir snart sängen då de e jobb imorn. Så ha de gott allesammans o sov gott. Sen glad påsk på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar