tisdag 15 april 2014

Tisdag kväll.

Ja efter jobb var de inte många knop man gjorde. Blev man satte sig på balkongen o försökte njuta av de sista strålarna sol för idag. Sen blev de även diska en runda. 
Sen hade jag inte ork el motivation att fixa käk. Så när jag prata med Jaz på tele blev de bestämt pizza i stan. Upp kom hon o Selma med en jätte teckning som de hade målat. Sen kom Selmas mamma o sa de skulle iväg o äta. Snällt som bara den fick jag o Jaz åka med de ner. Så blev pizzamys för oss alla. Väl på pizzerian hade tjejerna jätteroligt medans jag hade Emma att prata med. O Abdallah kunde njuta av Anver o de andra killarnas prat. Efter de körde de mig till Åse som kunde låna ut sin säckakärra . Så jäkla gulligt av både Emma o abbe att köra mig o sen av Åse för att jag fick låna den... En stor orossten släppte från axlarna. För nu vet jag att maskinen kommer upp utan att behöva skada ryggen.
Väl hemma kom jag på att jag var ju tvungen att göra plats på toa.
Så har provisoriskt fått flytta ut trådbacken i hallen så jag kan få in maskinen imorn. Sen blir de att fixa hyllan i helgen om jag får hjälp av brorsan att få ut mamma på Ikea o hem med lådorna. Men får bli på söndag em isåfall. För har ingen aning när ja kommer hem från Jönköping ... Vet bara att jag längtar så sjukt dit o att de ska bli sjukt roligt...
Nej nu blir de få tyst på tjejerna som jag precis varit inne o läst en saga för. Så god natt alla vänner o sweet dreams! 
Puss o kram på er 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar