lördag 12 maj 2012

Lördag :D

Ja då vart de helg o den löper på i snabb takt som vanligt. Igårkväll vart hem o tog sig en macka innan man gick för att möta upp gubben. Väl gåendes upp på grönkulla kommer en mc snut o kör in på min gård...så har väl varit nån skit nu igen. HAha...men dock inte jag! Efter att ha kommit till billesholm var de dax att vara barnvakter till moa o hugo. Så kvällen spenderades framför hockeyn, som var ren skandal enligt mig igår... Men men...sen var de nannedax för grynen. Så efter tandborstning o pyjamas somna de gott, o de blev en chill kväll... Väl hemma slocka vi som 2 klubbade sälar...*asg* O vet faktiskt inte vem av oss som hann slockna först. Sen idag vaknar man av att telen ringer...då e de mami som givetvis skall väcka en. Så blev starta kaffet samtidigt.
Efter samtalet gick jag in o drog mig 10min till...sen var de upp o hoppa. Efter frullen körde hjärtat mig till jobb o här e man än. Vad som händer ikväll har jag inte en susning om, men nåt blir de väl. Antingen en kväll i soffan med en kall, eller om de e nåt annat som lockar. Sitter o funderar över en tur till tyskland. Skulle ha tagit buss ner den 17 juni, men som de ser ut nu, blir de fixa en egen bil ner med lite shoppeglada personer. För lite dricka i sommar behöver vi alla :D
Sen fatta munsåret sprack igår....jävla skit. O sen för de andra så ser de ut som ett jäkla stoppljuse... Brukar bara få de innan jag skall bli sjuk, men hoppas de e fel signaler, för har verkligen inte tid att vara sjuk nu. Igår fick jag förresten tag på den där ronny på ams som man nu jagat en vecka, så på tisdag skall man dit o se vad han har att säga. Hoppas innerligt att de kan vänta med att sätta mig i nån aktivitet tills efter sommaren. För jag om nån har en jäkla otur när de gäller sånt...men återstår att se. Neh nus kall jag fortsätta här, men ha en fortsatt trevlig lördag o helg mina vänner. Puss o Kram på er ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar