måndag 7 maj 2012

Fredag-Söndag...

Ja de blev som jag misstänkte. Helgen sprang iväg med en rusande fart o jag hann inte få ro till att blogga. I fredags blev de till nettan o joel på kaffe.
Sen vid ett drog jag till väla för att införskaffa mami o lippi o erikas doppresent till lovisas dop. Därefter blev de att lippi hämta mig...så blev hem o duscha. Sen kom mia en sväng o sen gubben. Hann även springa till maxi o fixa kvällens käk som blev kotlett med noisettepotatis o sås o grönsaker. Mia stanna dock inte så länge o jag o gubben chilla i soffan resten av kvällen. Även mami kom då hon varit en sväng på sjukan. Hon hade överdoserat en medicin därav inte mådde bra....så kändes säkrast att ha henne hos mig.
Lördagen var lugn fram tills middag,sen begav vi oss till oderljunga för att hjälpa bror o svägerska med lovisas dopmat som blev smörgåstårtor. Fixa de mesta på några timmar ...så vid fyra drog vi till församlingshemmet o duka upp lite. Sen vart de dax för oss att bege oss.
Skulle egentligen ha handlat dricka kl 17 i ö-a, men de blev att personen i fråga kunde inte va hemma förrens 18...så blev att jag, gubben o mami handla käk i ö-a på pizza corner. Sen blev de handla go dricka till kvällens hockey.
Väl hemma blev de soffan o hockey för mig o gubben....sen hade man inte ork till så mycket mer...så blev sängen tidigt. Söndagen bestod sen av att göra allt klart till lovisas dop. Vid 11 drog vi o ca en timme senare var man i oderljungas församlingshem o fixa de sista med smörgåstårtorna. Precis i tid tog vi oss till kyrkan o kunde se när lillan fick sitt/sina namn. Så med namnen LOVISA elin linda jönsson rikare blev de till församlingshemmet o fira. Allt gick någerlunda snabbt o de vart nöjda med allt, så vi begav oss vid 17 mot hagstad en snabb sväng för att kolla läget. Visst var de små framsteg hos bror sen sist man va där... men hade förväntat mig att hela huset skulle vara klätt. Men de kommer väl. Sommaren har inte börjat än... Efter de blev de hem en sväng...både jag o gubben landa i soffan o hade inte mycke över till annat. Men blev inte långvarigt. Efter en halvtimme begav han sig o jag gick o hämta min huligan. Sen var de en lugn kväll för mig o jaz... *over and out*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar