onsdag 18 maj 2011

Tiden..



Ja sen i lördags då jag skrev sist har de hänt massor.
Lördag efter jobbet blev de hjälpa erika o lippi med flytten. Sen var de ner till sireköpinge o kolla vägen där som jag skall köra denna helgen som kommer. Sen vart de film o pizza med tobbe o daniella o binis hemma hos de.
Sen vart man hemma runt 3-3.30. Så jaa, runt fyra blev de kudden sen upp o jobba söndagen.
Visst kände man sig helt färdig i söndags, men bara att kämpa på.
Sen efter jobbet i söndags var de raka vägen till eket där jag skulle hämta hem min tös.
Blev man prata lite med mami sen begav vi oss hem till stan igen.
Där blev de pricken för mig, binis o jaz *tack binis*
Sen var de lugn hemmakväll för mig o jaz.
Måndagen var jaz på dagis o jag var hemma o fixa här. Träffa erika o var på ikea o tog frulle. Var en någerlunda lugn dag.
Sen tisdagen börja med tandläkaren med jazmine. Gick bra men de ville en tandläkare skulle kolla hennes kindtand, så fick tid till idag. Sen efter tandläkaren var de hem o fixa lite, sen var de handla fika o köra till kinglstad så jaz fick träffa sin jonathan. Ja jisses va hon tjatat om den pågen, men saknar man sin vän så gör man.
Efter en fika där var de hem. Mia kom på besök o sen var jag tvungen att handla till middagen. Så hämta upp mami som var på besök hos min bror. Så vi gjorde city gross osäkert för en stund.
Sen blev de hämta upp jaz som var hos musse under tiden vi handla, sen hem o fixa käk.
Mami stanna över natten o skulle såklart åka så tidigt de bara gick, haha...
Nattugglor som hela familjen e så somna inte jag o mami förrens runt halv 2. Sen skulle jag väcka mami 04.40 då bror skulle hämta henne 05.00. Jippie!! *not* Så efter ca 3h sömn pep mobilen. Så var väcka mami o höll henne sällskap i en halvtimme ...sen var de bara att somna om igen för att gå upp08.00. Pigg?? Nej verkligen inte...men iväg till tandläkaren kom vi. Väl på plats så ville de ta en bild på jaz tand, vilket hon inte ville. Så med en dotter skrikandes i krokodiltårar blev de inget. Så efter tandis blev de köra jaz till förskolan.
Sj blev de raka vägen ner till knutan för att möta upp lena.
Därefter blev de väla för att leta upp en klänning till mig...o visst hitta vi en efter väldigt många om o men.
Sen begav vi oss till knutan igen för att hämta emma. När vi äntligen var samlade skulle vi äta. Men att hitta ett ställe var inte de enklaste. Men hamna på asia kock till sist. Första gången jag var där....men visst var det okej mat, men inte alls samma standard som phuun thai och asia garden el va de nu heter.
Efter lunch blev de city gross o saker till lenas hår fixat. Men klockan var inte tillräckligt mycke för att åka till kalthoum än, så blev stan igen. Där gick vi in o kolla om de hade nån klänning kvar på hm av den modellen jag köpt innan. O japp, tur som man hade fanns de sådana kvar där.
Provade en strl större o den kändes genast mycke bättre. Så blev till bilen o hämta den jag hade o byta den till en strl större. Efter de smet vi in på espressohouse för att jag skulle smaka en frapino.
Visst var de gott. Första gången jag smaka de. Enligt mig är det en blandning av slush och milkshake.
Sen var klockan nästan rätt så begav oss till kalthoum där lena o emma skulle fixa naglarna.
Men när vi väl kommer dit e hon inte hemma...vi väntar..o väljer åka ner o sätta oss, men då möter vi henne nere i hisshllen.
Dock med ett svullet ansikte.
Hon berätta hon fått någon inflammation. Sen väl hemma hos henne skall hon bara ta bort sin kompis kläder från soffan...men sluta med en sönderskuren fingertopp.
*stackars kalthoum* De låg ett rakblad som hennes polare glöm plocka bort. De pissa blod, så blev jag stoppa om de. Men envis som tjejen e så fixa hon deras naglar ändå.
Ja o eftersom jag skulle hämta jazmine så fick jag avika från gänget tidigare.
Hem o hämtade jaz, sen käka v lite o jag vila då jag hade konstig skallebank.
Vaknar upp o då vilar jaz osså.
Efter att ha väckt henne säger hon att hon vill till papi, så vi skicka mess till honom som sa de var okej att komma.
Så dit drog vi. Drack te o kolla efterlyst, sen mådde jag så dåligt så de blev hem.
Jaz skulle egentligen sovit där, men mamma e juh alltid bäst!! Haha.. Så med jaz i pyjamas åkte vi hem o la oss i soffan o kolla BB.
Nu har man tagit medicinen o mår mycket bättre o även hunnit göra en hallon o blåbärspaj.
Snart dax för kudden för att lämna pluttan på dagis. Sen blir de lödde för min del o nettanmys :P ha de gott...possen o kramen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar