lördag 5 november 2016

Besviken


Ja igår blev de frulle o fullt upp på jobb. Hann inte mer än hem för att börja på dotterns packning till lägret idag. 
Var en del som saknades, så blev en tur till Hyllinge o Jula. Väl klara där kände jag att orken att ställa sig o laga mat fanns inte. Så blev vi beställde Thai från suriyothai på tågaborg. Meeen när vi kommer hem o ska äta så e allt rätt utom de jag skulle äta. Ångrar mig att jag inte kolla de på plats. Men åt de varfall...
Efter mat o de sista nerpackat blev de en kall i soffan. Men hann bara ta ett par klunkar innan jag börja känna ett anfall komma smygandes, så blev medicin o sova. Sen idag var de upp i tid o fixa sista innan avfärd mot aggarp o scoutgården.
Skickade ett sms om att vi skulle bli nån minut sen men att jazmine va på väg. När vi väl kommer fram ser vi 3 bilar, men helt dött på plats. Börja tänka om vi var fel?! El missat nån info. Då säger Jazmine- mamma jag tror vi skulle åka buss från lokalen. Ringer då ledaren men utan resultat. Kort därefter ringer ledaren upp. 
Berättat då att där e ingen o ju pratat om buss, o undrar självklart vart alla är. Förlåt, men där fick ut mejl förra veckan att de blev inget så de inte fått ihop tillräckligt med ledare.
Så va bara att hoppa in i Bilen o köra tillbaka. Besviken va tösen o jag arg! Jag har inte fått nåt mejl som han påstod skulle gått ut förra veckan. För kollar mejlen 2 ggr dagligen. ja även skräppostmeddelanden kollar jag.
Men men, gick inte att göra nåt. Så de släppte mig på jobb. O här sitter jag nu o funderar på hur man kan göra i kväll för att muntra upp tösen. Något förslag?
Har även tänkt jag skall försöka komma iväg på min latte på mezo som jag länge sagt jag ska göra. 
Ha de fint alla o hoppas er dag startat bra o inte som vår 😬




1 kommentar:

  1. Åh vad mysigt med en latte på Mezo! Hojta gärna nästa gång så hänger jag på! :D

    SvaraRadera