söndag 30 oktober 2016

Helgen..

Ja fy vad jag e trött. Typ 100 sysslor o ingen sömn. Man känner verkligen hur slutkörd man e. I fredags var de som sagt lämna tösen, handla o fixa baserna till smörgåstårtorna. Sen lördag morgon var de ställa klockan så man kom upp i tid för att fixa lokalen som vi skulle fira mamma i. Efter de var de göra de sista på smörgåstårtorna o sätta ner de o dricka m.m.
Sen därefter var de hämta lillebror o handla blomma till mami. 
Ja sen var de bara för de andra att bege sig till lokalen o jag själv gick bort för att hämta mami. Svag som hon va var hade hon inte ork, men gick dit. Glatt överraskad blev hon. Så firade henne innan hennes egna beslut om sjukhus o ambulans kom. Så under tiden jag plocka undan o städa av hjälpte mina bröder mig så mamma kom in till sjukan. Därefter var de hem till hennes lgh med  presenterna o rullstolen. 
Men hann bara innanför dörren när mobilen ringde. -hej, mamma har försökt då tag på dig. Jaha, vad nu? Då va de mami  som ville hem från sjukan fast de ville ha kvar henne. Så med några sprutor o piller blev de hämta rullstol o in på sjukan för att hämta henne. Redan då va man slut o huvudet börja säga ifrån. Blev hem o förbereda trippen, men den blev framsköten. Så tog alvedon o la mig. 
Sen idag va de upp o invänta lillebror, sen  iväg. Handla lite go dricka sen va de hem.
Väl hemma blev de packa av o sen hämta Jaz. Därifrån blev de sen raka vägen till billeberga o kolla spökvandringen. Sluta med att de va jag som blev skrämd denna omgången. Efter spökrundan blev de hem, o här sitter man nu helt slut i rutan. Skall gå o lägga mig så fort detta e klart, för sen har man  jobbvecka att se fram emot. 
Så hoppas ni alla haft en bra helg. 
Puss o kram


1 kommentar:

  1. Du måste stressa ner vännen! <3

    Svar: Ja men det är bra vännen! :) Hoppas ni plussar snart ni med :D <3

    SvaraRadera